Vrhunska sigurnost

trezorTetragram projekt svojim klijentima nudi jedinstveni proizvod na hrvatskom tržištu za investitore s ulagačkim portfeljom od 50.000 eura i više.

Radi se o kupnji i pohrani zlatnih i srebrnih poluga po sistemu “ključ u ruke”. To znači da kupac, nakon što je kupnja obavljena, dobiva ključ osiguranog sefa ugledne, provjerene institucije u kojem se nalaze kupljeni proizvodi.

Na taj način kupac izbjegava sve rizike koji su povezani s transakcijom, što uključuje rizik transporta, rizik pohrane i rizik alokacije.

Prije nego što primi “ključ u ruke”, klijent dobiva na fizički uvid sve kupljene poluge, zajedno sa svim zahtijevanim certifikatima o autentičnosti. Nakon toga se sef zaključava, a ključ predaje kupcu. Sef se nalazi u dobro osiguranom i zaštićenom prostoru u Hrvatskoj ili nekoj od zemalja po izboru klijenta.

U slučaju ako kupac želi prodati svoj portfelj zlatnih i srebrnih poluga, novac od trgovine prebacuje se na račun klijenta, a klijent istovremeno tvrtki Tetragram predaje ključ sefa. Time je transakcija završena.

Tvrtka Tetragram projekt isporučuje investicijske zlatne i srebrne poluge u sve dijelove Hrvatske.

Ukoliko želite doznati više o ovoj ponudi, kontaktirajte tvrtku Tetragram projekt telefonski na 01/236-5857 ili 098-209-236.